Management Consultant Leif Törnblad

Aktuelle aktiviteter ved at drive virksomhed i Sverige og Danmark

It stillinger er svære at få besat. Törnblad har mere end 500 IT specialister i sit kontakt net det drejer sig om Linux specialister, Front end og Back end udviklere.

Helsingørs ervehvsavis 2B Helsingør, april nummer, har en fin artikel om min virksomhed, der belyser min baggrund som beboer og ervervsleder i Øresundsregionen. Denne baggrund har givet mig en særlig insikt i at arbejde med svenskere og danskere. To kulturer – en region.

OilGroup afholder to seminarer den 6. og 7. marts samt indvigning med alm. hygge og samvær den 6. marts. Jeg afholder seminar kl.16.30 i IDEON i Lund der omhandler de kulturelle udfordringer der er ved at drive virksomhed i mere end et land. Øresundsregionen er det selvfølgelige udgangspunkt.

Leif Törnblad er nu medlem af OIL Group familien og med dette medelemsskab følger også at Leif Törnblad er medlem af IESF, der er en international kæde af Executive Search virksomheder med kontorer i 46 lande. Vi kan nu dække internationalt og hjælpe med at finde kandidater til stillinger over hele verden. Vi kan også gå på jagt efter kandidater world wide.