Management Consultant Leif Törnblad

Det er længe siden jeg har opdateret denne side. Min Rid for en dommer aktivitet er dog stadig i gang og jeg har haft mange gode samlinger med dygtige ryttere. Der er planlagt tre terminer i august og begyndelsen af september på Sjælland. Hvis du vil høre mere om dette kan du kontakte mig på tel. 40304898 eller mail let@tornblad.dk

I sommerens løb er der afholdt en række rid for en dommer kurser. Det har været meget spændende at komme rundt til forskellige ridesteder og se de mange dejlige heste og talentfulde ryttere. Alle kan blive bedre, det er det sport handler om – at dygtiggøre sig og præstere bedre. Hver eneste gang og hver eneste ekvipage kunne fremvise tydelige forbedringer i løbet af træningen. Det har været nogle gode oplevelser.

Dressur træning.

div>Leif gentager sit kürkursus den 25 november i Norge, hvor norske dommere, ryttere og dressurintereserde er inviteret til en dressurdag.

Leif Törnblad er inviteret til danske dyrlægers årsdag for at fortælle om dressurbedømmelser og hvordan en dressurdommer kan medvirke til korrekt ridning og træning.
Kür kursus gentages i Middelfart den 26.juli.
4 dage før afrejse til OL  London gentages det kursus som var en god succes på Sjælland med mange gode ryttere og interresserede. Tilbagemeldingerne har været meget fine og nu må vi se om der på trods af sommerferie er nogen der har lyst til at komme til det fine Middelfart Ridecenter – Rosenkilde Gods.

Kür kursus.

Mandag den 25 juni kl. 19.00 inviterer Leif Törnblad til Küraften på Simons Golf – Nybogaard, der ligger ved Kongevejen i Kvistgård lige efter afkørsel 5 fra Helsingørmotorvejen.
Kursets indhold er hvorledes dommerne bedømmer de kunstneriske karakterer i kür, herunder koreografi, sværhedsgrad og musik. Leif er tæt på dressurledelsen i FEI og har de seneste vejledninger til dommere.
Ryttere, dommere, trænere og andre kürinterreserede er velkomne. Meningen er at videregive de vejledninger og det bedømmelsegrundlag som dommerne dømmer efter fra pony kür til Grand Prix.
Deltagelse koster 250 kr. inkl kaffe og kage. Tilmelding sker på mail let@tornblad.dk Deltagelsegebyr kan indsættes på
konto 3170-4796062835. Seneste tilmelding er den 22.juni. Der er begrænset antal pladser.
Anne Grethe underviser på familiens eget ridested i Norsjælland konkurrenceryttere.
Leif Törnblad giver efter nærmere aftale kurser i programridning, hvor det drejer sig om at få så mange points som muligt. Der gives undervisning i hvad dommerne kigger efter og hvad der skal til for a opnå så godt et resultat som muligt.